уторак, 5. март 2013.

Место где се види највише звезда у Србији


Посетите Рудно, место где се види највише звезда у Србији




Етно-домаћинство "Шеклер" пружа своје услуге у области угоститељства и сеоског туризма од 1991. године. Домаћинство поседује етно-ресторан, собе, брвнару са два апартмана и брвнару са једним апартманом.
Ресторан "Бели багрем" урађен је и опремљен у етно-стилу, са великом, затвореном терасом од дрвета и камена, капацитета преко 100 места.




Уз топло гостопримство породице Шеклер, њихову изврсну кухињу, где се храна може припремати и по жељи гостију, као и спремност да вам у свему изађу у сусрет и упознају вас са природним лепотама овог краја, загарантован вам је одмор, испуњен радошћу, миром и богатим садржајима, којима се осмишљава ваш боравак на овој прелепој планини.

Породица Шеклер вас позива да Рудно доживите и да утиске поделите са другима, који би, такође, могли да уживају у лепотама и чарима сеоског и планинског туризма. Овде се нећете осећати као гост или туриста, већ као део пријатног породичног окружења. У домаћинству породице Шеклер сте увек и истински – ДОБРОДОШЛИ!








Занимљиво
Рудно, ваздушна бања са надморском висином од 1100 m, налази се између два предивна манастира: Студенице и Градца у оквиру Парка природе "Голија" и Резервата биосфере "Голија – Студеница“
Познато као место које има највише сунчаних дана у Србији и посебну "ружу ветрова" - погодну за лечење обољења у вези дисајних органа. Рудно је познато и по томе да је треће место у Европи по видљивости звезда. Село Рудно се бавило сеоским туризмом и пре 100 година што потврђује разгледница из 1911 године.

Посебна понуда за читаоце Магазина
Резервацијом на prodaja@srpskamagaza.com  можете остварити изузетну понуду одмора у домаћинству Шеклер.
Резервацијом  три дана смештаја добијате четврти дан бесплатаног смештаја.
За резервацију седам дана смештаја добијате још два дана бесплатног смештаја у домаћинству Шеклер. Ова понуда важи за месец април 2013. године. Резервација.
Добро дошли!

Нема коментара:

Постави коментар