среда, 1. фебруар 2012.

Конак за уморне од изгужваног града

„Куда да одем...?“

У време када се традиционалне пимнице - некада градови вина...одавно више не граде, у Рајцу...неки вредни домаћини, решили су да преуреде своје објекте, да их обнове и отворе за посете.
Доживели смо га као „Конак за уморне од изгужваног града“, пимницу-ресторан са добрим укусом, објекат који је са осећајем за меру реновирао домаћин Мирослав Караманчић.
Вински пут увек води до чувара добре приче, до активних винара, до јединствених камених зграда и нарочите  атмосфере за дегустацију...до више него правог места за куповину доброг рајачког вина.   
Ресторан Свети Трифун одликује се посебним хедонистичким амбијентом саливеним у калуп љубав према животу, вину, храни.

На менију...све сами домаћи специјалитети: од сира и кајмака, преко чварака и вруће погаче, до белмужа – специјалитета источне Србије. И најпробирљивији гост у јеловнику проналази нешто за свој ћеф.

Мали пансион у самом центру Рајачких пимница – за оне који би да зором поране и пођу у нове авантуре. Са власником Мирославом Караманчићем можете се договорити о свему, па и о посети природним или културноисторијским знаменитостима овог дела Србије.  Не заборавите - препорука се овај пут шетајући зауставила на Вратњанске прерасти, манастир Буково и римски царски град Феликс Ромулијану.

Више информација на Свети Трифун www.srpskamagaza.com

Нема коментара:

Постави коментар