уторак, 1. новембар 2011.

Прасеће печење у пакету Српске Магазе

Некада је плодном долином реке Љиг пролазио воз „Ћира“, спајајући градове, села и људе. Село Јајчић налази се у низу насеља које је повезивала некадашња пруга Београд-Сарајево, које на жалост више нема. На срећу, има вредних људи који се поред ћудљиве реке баве производњом хране. Уместо некадашње пруге, поред асфалтног пута који спаја Љиг и Дудовицу у селу Јајчић живи породица Илић која негује дугу и успешну традицију бављења сточарством.

Пре 10 година фарма Илић је оспособљена и специјализована за производњу прасади изузетног квалитета. Фарма свиња у коју је уложено доста искуства, сазнања и труда из области свињарства представља сировинску базу за производњу прасећег печења и по чему је позната у овом крају и шире.
У чему је тајна овог посла?
Свакако, то су прасад изузетног квалитета, али и сви поступци који су неопходни да  би до трпезе стигло реш вруће печење. Тајна квалитета овог производа крије се у осавремењеној традицији тако да се за печење користе зидане фуруне на дрва. Као што виолина даје препознатљив печат музици у рукама доброг виолинисте, тако и домаћин Љуба припрема печење чији се препознатљив мирис и укус памти.
Јесен је време слава, свадби и празника а Љубине руке пуне посла!
Потребе савременог човека изискују и нове начине продаје и дизајн  амбалаже. Концепт Српске Магазе омогућио је Љубивоју Илић да свој производ понуди у Магазином пакету. Квалитет на далеко чувеног печења сада прати и одговарајућа амбалажа која задовољава потребе пробирљивих купаца, а пре свега градског становништва.


Магазин пакет омогућава да се на једноставан и практичан начин, прасеће печење, без кога се тешко може замислити славље у Србији, нађе и на Вашој трпези.
Више информација о овом производу на www.srpskamagaza.com


Нема коментара:

Постави коментар