четвртак, 1. март 2012.

Моћни сок од парадајзa

Домаћински


Деценијама уназад породично газдинство Маринковић успешно узгаја квалитетно воће и поврће чијем расту и узгоју изузетно погодују географски положај и изванредни климатски услови села Горња Црнућа подно јужне падине Рудника.

Поред тога што годинама уназад производи потпуно органско воће и поврће, ово домаћинство не заостаје ни у погледу увођења нових трендова и на тржиште сада пласира 33 готова производа добијена употребом традиционалне технологије без икаквих вештачких додатака.

Производи  су, како кажу, више лек него храна, а Маринковићи са пуном одговорношћу тврде да на нама доступном тржишту не постоје слични производи који по квалитету могу да се мере са производима које они нуде. Можда је то и због поштовања које осећају према сваком плоду или нежне љубави и велике пажње посвећене паковању сваке јединице.  

Сировину за справљање овог невероватног сока, који овог месеца на менију Српске магазе заузима посебно место,  домаћинство Маринковић из Горње Црнуће производи у свом засаду, од свог семеног и садног материјала који у процесу вегетације не третирају пестицидима.  Такву, савршену и потпуно органску сировину, Маринковићи су искористили за добијање висококвалитетног сока од парадајза који је без адитива и конзерванса упакован у стаклену, еколошку, амбалажу.  

„Не могу наши производи да се мере са индустријском производњом у броју произведених јединица, јер  плодове које користимо - сами узгајамо на свом имању Али зато индустрија никада не може да се мери са нашим производима по квалитету - за који гарантујемо. „

 „Поред одличног укуса, овај напитак има читав низ позитивних дејстава по људски организам. Лековита својства овог напитка огледају се у томе што регулише метаболизам, јача отпорност организма, избацује сувишну течност из организма, снижава крвни притисак, поправља крвну слику (делује против малокрвности), регулише варење, позитивно делује на болести јетре, панкреаса и против реуме. "

Сок од парадајза само је један од производа несвакидашњег укуса и квалитета и треба га користити код премора јер окрепљује и чисти организам, а уједно,  тело ослобађа од непријатних мириса. Такође је добар природни лек против превременог старења, кашља, плућних болести и болести мокраћних органа, богат је ликопеном који важи за један од најмоћнијих антиоксиданата, али и витаминима и минералима који су у овом соку, применом посебне технологије, максимално очувани.“

Уколико желите да се упознате са осталим производима из понуде овог домаћинства можете то учинити посредством линка Домаћинства у Српској магази

Нема коментара:

Постави коментар