понедељак, 1. октобар 2012.

Чанак пун планинских пашњака


На путу ка Мокрој Гори, у селу Ба живе млади и вредни породични људи. Домаћин Дејан Живановић, успешно се бави сточарством - производњом кајмака и сира. 

Посебна вредност ових производа произилази из одличних природних услова које пружају падине Сувобора и Рајца, на којима узгаја своју стоку. Одличан сир и кајмак, Живановићи производе и продају од крава које пасу на планинским пашњацима Башког Рајца и Сувобора, на 700-800 метара надморске висине. Током сезоне, а и преко зиме краве се хране сеном са планинских ливада, а млеко се прерађује у кајмак и сир у планинској колиби-бачији.

Мешавина мирисних планинских трава и свеж ваздух производима дају посебан квалитет и укус који се памти. Можете се уверити у квалитет и купити ове производе, након што се окрепите код гостољубивих младих домаћина.
Више информација на www.srpskamagaza.com


Нема коментара:

Постави коментар