субота, 1. октобар 2011.

Одмарајте на селу

"Куда да одем?"


На само 10 км од Ваљева и 90 км од Београда, налази се село Попучке. Кроз село Попучке протиче река Кривошија, док се сеоске куће простиру на северној страни по падинама ваљевских побрђа, овај природни амбијет омогућава угодан одмор на селу. Овде се можете одморити код домаћина Слободана Јовановића уз квалитетан смештај, традиционалну кухињу и разне врсте рекреација: пецање, шетња и одмор у природи.
Храна је домаћа, а на богатој трпези могу се пробати и стара српска јела, проја, качамак, цицвара, кајмак сир, домаћи хлеб...
Гостољубив домаћин Слободан Јовановић, пружа сваком госту и могућност учествовања у пољопривредним радовима у домаћинству у виду рекреације и разоноде.
Кућа домаћина Јовановића налази се на око 300 метара надморске висине поред сеоског асфалтног пута и веома је угодна за боравак како у летњем тако и у зимском периоду. Гости који долазе сопственим превозом имају простор за паркинг, док они који намеравају доћи аутобусом обезбеђен им је превоз до села.
Учините да ваш одмор буде незабораван и проведите угодне тренутке на селу код љубазаног и срдачаног домаћина Слободана Јовановића, који већ неколико година дочекује госте из свих крајева света. 

Више о домаћинству Јовановић на  www.srpskamagaza.com

Нема коментара:

Постави коментар