субота, 1. октобар 2011.

Ако вам се љуља фотеља – набавите троножац!


Када сте последњи пут видели троножац или седели на њему?
Троножац је много више од једноставног дела нaмeштаја! Седење на троношци помаже да боље разумемо своје претке и позицију њиховог погледа на свет. Доказује да је тројство неопходно за стабилност. Повољно делује на сузбијање смртног греха гордости. А поред тога, увек је спремна за госта, у сваком окружењу - у канцеларији, старој или новој кући, викендици, салону, галерији, пословном простору. 

Не заузима пуно места и по потреби се лако се склања и преноси. Можете је носити са собом, прихватљива је за сваки гепек, обезбеђује Вам место чак и тамо где Вам се нису надали!
Ако Вам се љуља фотеља – набавите троножац!  И ако паднете, не падате са висине.
„Српска магаза“ покреће акцију за очување и промовисање старих заната „Са троношком у руци“ која ће имати за циљ да скрене пажњу јавности на значај, суштину и драгоценост старих и уметничких заната, као и промовисање и подстицање употребе оваквих занатских производа у свакодневном животу.
Акција ће обухватити широк низ активности – лицитације, изложбе, музичко-сценске догађаје... Сви они који деле нашу љубав према традицији, а посебно према занатима, позвани су да се прикључе и дају свој допринос кроз неку од активности у складу са сопственим афинитетима и преференцијама.
Будите покретач и учесник! Јавите нам се са предлозима!
За очување старих и уметничких заната боримо се заједно -  „Са троношком у руци“!

1 коментар: