среда, 1. август 2012.

Српска Магаза - и шта сад?


Средином прошлог месеца, 14. јула, свечано је отворен први продајни објекат Српске Магазе у Љигу. Ово је почетак применe новог пословног модела обједињене понуде производа и услуга српског села.
Значајном догађају допринели су, својим присуством, многобројни пријатељи, пословни сарадници, домаћини, новинари, туристи...
Интересовање које је уследило након отварањања, код произвођача, туриста и новинара показује колико је овај концепт битан за развој српског села.
Српска Магаза је место сусрета села и града, традиције и потреба савременог човека.

Како до нас?

Када Ибарском магистралом пролазите кроз Љиг, из смера Београда, са десне стране после семафора на 500 м, наићићете на прву Српску Магазу у Србији. Лако ћете уочити препознатљив традиционални стил градње, комбинацију дрвета и камена, трем, кров на четири воде покривен бибер црепом.

И сам простор око Магазе осмишљен је на веома посебан и креативан начин. Можете се прошетати кукурузним лавиринтом, обићи показну башту са разним поврћем или дечији градић „Пасуљко“ који су само део пратећег садржаја.

Желите квалитетне производе?

Ако бринете о себи и породици, желите понуду квалитета, домаће из Србије, производе са укусом, мирисом, душом Српска Магаза вам то може понудити.
Традиционални производи: слатка, џемови, сокови, ракије, вина, сиреви, ајвар, суво воће, сувенири...Можете наћи и троножац, вунене чарапе, сапун са козјим млеком, разгледнице са мотивима села и још много тога...

Купујете путем интернета или желите да поклоните својим пријатељима и пословним сарадницима дар из срца Србије - за вас смо осмислили пакет са села - Домаћински пакет поручите послаћемо вам.



Хоћете на одмор у село?

Уморили сте се од градске вреве и свакодневних обавеза и пријао би вам одмор. Боравак у природи је идеално решење за вас и прави начин да се окрепите и обновите енергију. Потражите на нашем порталу srpskamagaza.com  понуду сеоског туризма. Наћи ћете богат избор сеоских домаћинстава која нуде смештај и пратеће садржаје.
Уколико сте у недоумици и потребан вам је савет или имате неки посебан захтев контактирејате нас путем мејла info@srpskamagaza.com и ми ћемо вам у најкраћем року изаћи у сусрет.

Размишљате о активном одмору на селу, хоћете на манифестацију?

Када планирате путовање или сте већ на путу, Српска Магаза вам помаже да дођете до информација где се нуди активан боравак у селу кроз демонстрацију и обуку како да умесите хлеб, направите фрулу, покажете деци  краву, прасе...
Желите да посетите неку манифестацију, да можда и учествујете у програму, такмичењу на сајту srpskamagaza.com, у рубрици догађаји, добићете информације.

Ако сте произвођач...

Српска Магаза је ваша најбоља реклама! Желите да истакнете понуду производа, представите домаћинство - јавите се на мејл info@srpskamagaza.com. Ваш производ се може понудити преко сајта, пакета или малопродаје и велепродаје Српске Магазе.

Ако се бавите сеоским туризмом...

Нудите смештај, а желели би сте да се чује за вас, позовите нас на телефон 014 344 3 777 или нас контактирајте путем мејла info@srpskamagaza.com. Наши регионални сарадници ће вас обићи, фотографисати ваше домаћинство и направити занимљиву понуду и промоцију на нашем сајту  srpskamagaza.com.

Ако сте чувар традиције, старих заната...

Успели сте да направите спој између тадиције и модерних токова. Ако желите да своје знање пренесете млађим генерацијама и тако сачувате од заборава старе занате, обичаје, контактирајте нас путем мејла info@srpskamagaza.com. Потрудићемо се да заједно са вама осмислимо једнодневне и вишедневне радионице и курсеве и све заједно са вашим производима уврстићемо у нашу понуду на сајту srpskamagaza.com.


Магазин

Упустите се у авантуру! Пријавите се за Магазин Српске Магазе, бесплатан је srpskamagaza.blogspot.com.

Сваког месеца водимо вас кроз Србију. Упознаћете нове пределе, интересантне људе, српске домаћине и живот на селу. Научићете да спремате стара српска јела, открићете живот Србије кроз разне саборе и манифестације, упознаћете српске обичаје и занимљиве приче из живота наших суграђана.
Пријавите се за Магазин и он ће сваког месеца стићи на вашу мејл адресу.

Српска Магаза - ваш домаћин на путу кроз Србију!

Нема коментара:

Постави коментар