уторак, 2. август 2011.

Домаћинство Милогошће

Милогошће




Домаћинство Милогошће налази се у селу Мионица на 9 км од Косјерића, на падинама Дивчибара и надморској висини од 670м.


Село Мионица је типично планинско село, расуто по брежуљцима. Красе га зелени пашњаци и мирисне ливаде, као и велика подручја под листопадном и зимзеленом шумом. Због бујне биљне вегетације пружа се прилика удисања чистог планинског ваздуха.


Боравак у овој нетакнутој природи идеалан је за шетње, рекреацију, бављење спортом. На Мионичкој реци се може и купати. За планинарење и шетњу постоје добро обележене стазе којима се стиже до Дивчибара, Субјела са којих се пружа незабораван поглед на панораму овог краја. Околина је идеална за љубитеље бициклизма. Током зимских дана санкање и скијање су неизоставне активности.


Домаћинство Милогошће располаже са три трокреветне собе у првој категори које поседују купатила, балконе и бежични интернет, као и две двокреветне собе. Ентеријер соба у обе категорије употпуњен је природним материјалима као што су дрво и цигла. Све собе украшене су ручно рађеним ћилимима, стазама и прекривачима, што им даје посебан изглед.

Специјална понуда : 
Ако желите одмор на селу, „Милогошће“ Вам нуди специјалан попуст од 15 % на смештај и храну у периоду од 01-07. септембра.

Више о овом домаћинству на Домаћинства www.srpskamagaza.com

1 коментар: