понедељак, 18. фебруар 2013.

Ко пут путује и Србију упознаје


Крећете на Сајам туризма како би изабрали најбољу понуду за ваш одмор. Слоган овогодишњег сајма „Путовање у срцу“ довољно говори како доживљавамо путовања, одласке у друге крајеве. Верујемо да ћете наћи, изабрати неко лепо одредиште на које ћете се упутити са породицом, пријатељима... Ако то буде одмор у сеоском туризму, у неком селу у Србији, онда ћемо бити сигурни да ћете је открити и доживети на један нови, другачији и лепши начин.
А да бисте већ у фебруару доживели и окусили део предстојећег путовања посетите штанд Српске Магазе у хали 3А. Тамо ће вас чекати слатко од шљива, шумских јагода, српска шљивовица...    
 Поред ових производа, са којима се гост обавезно дочекује, моћи ћете да купите и друге традиционалне производе ајвар, воћне сокове, вино, џемове, сувенире, рукотворине...








На нашем штанду, једна од млађих жена из Српске Магазе, помоћи ће вам да научите да предете вуну или хеклате цвет,  направите ваш сувенир.  
Ви биратe „оружје“- учитељ поручује:

Пpоизводи из Магазе приказују лепоту земље у којој живимо, они у себи чувају дубину и ширину српске душе.  
Издвајамо
Ко пут путује и Србију упознаје, овог пролећа ваљало би да посети и упозна, препоручено, домаћинство Милогошће.
Уз попуст од 20%, за 1.200,00 динара (одрасли) и 900,00 динара (деца) можете резервисати пун пансион у домаћинству Милогошће.  
Освежите се са цеђеним соком од малине. Само на Сајму купите 1 l цеђеног сока од малине за 450,00 динара.
Сок од цеђене дивље јабуке, бране на брдима око Пожеге, Ариља и Ивањице,  нарочито препоручљив особама које имају повишену масноћу и висок крвни притисак, као и особама које се лече од дијабетеса можете купити  за 250,00 динара, 1 l.

Српска Магаза - ваш домаћин на путу кроз Србију, налази се у хали у којој се одржава 8. сајам сувенира „Посетите Србију“.  Сајамска манифестација траје од 21. до 24. априла 2013.

Добро дошли и уживајте!

Нема коментара:

Постави коментар